Stort Grattis till vår Agnes!!


Vi vill gratta Agnes som tog silver på Poledance SM igår , en tjej med järnvilja och kämparglöd en underbar träningskamrat och vinnarskalle ,träning ger resultat och detta är Agnes ett levande bevis på vi ser fram emot att se mer av henne på framtida tävlingar och scener ,nästa tävling som arrangeras för nybörjare är nu på söndag den 6e december på svenska mässan i Göteborg då kommer vi se yttterligare 4 av våra elever och instruktörer som kommer tävla och uppträda i tyg ,missa inte:)

#smpoledance #poledancesm #andraplats #silver #poledancedeltagare #tygshow

0 visningar

OPENING HOURS

MONDAY-FRIDAY

7.00AM-10.00PM

 

​SATURDAY-SUNDAY

​10PM-6PM

 

CONTACT​ US

KARLJOHANSGATAN 64

41455 GÖTEBORG

 

Polestarfitness@hotmail.com

Tel:0720392352

 

Subscribe for Updates