Nybörjar-tävling i Poledance

För tredje året i rad arrangerar vi Poledancetävling i Svenska mässan i Göteborg som är en av Sveriges största eventhallar ,i år kör vi Polestarchampionships som vänder sg hekt till amatörer ,för att ansöka till tävlingen kävs det att du aldrig har tävlat i Poledance innan våra regler är ganska enkla för att ge alla tävlings sugna en chans att få köra på en stor scen ,ansökan och infoermation finner ni på www.polestarchampionships.se finns inget att förlora bara ännu en erfarenhet och ett mål att uppnå;)

Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

OPENING HOURS

CONTACT​ US

MONDAY-FRIDAY

7.00AM-10.00PM

 

​SATURDAY-SUNDAY

​10PM-6PM

 

KARLJOHANSGATAN 64

41455 GÖTEBORG

 

Polestarfitness@hotmail.com

Tel:0720392352

 

Subscribe for Updates