top of page

Tävling Amatör och SM


Yes nu drar det ihop sig för tävlingsdax:)) Först ut är SM som går av stapeln 29 november på Stockholms mässan och vi är otroligt stolta över vår Agnes som kvalat in och kommer tävla om guldet i Sverige:)) sedan är det dax för oss att arrangera vår årliga amatörtävling som är riktade för nybörjare som aldrig tävlat innan detta är en ganska snäll och rättvis tävling utan massa tuffa regler det enda kravet är att man inte tävlat innan och man blir sen utvald via en videolänk för att kvala in bland dom 10 deltagarna som får medverka.

Missa inte Polestarchampionships på Svenska mässan i Göteborg den 6 december ,på videon ovan är förra årets tappra vinnare:)

Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page