top of page

NYHETER


Nu startar vi igång våra efterlängtade Styrkepass och Koreografiklasser !

Styrkepassen kommer ligga på Torsdagar och är 45 min cirkelträning blandat med statiska övningar ,Eva kommer hålla dessa pass och hon är en superduktig instruktör som är pedagogisk och extra bra på att pepping :) Med dessa styrkepass kommer du att nå dina mål snabbare kanske du vill bygga upp styrka för Flaggan eller Handstående eller bara vill bli allmänt starkare för att komplittera din poledance träning ,dessa pass är anpassade för alla nivåer och alla är välkomna oavsett ålder eller förutsättningar

passen är drop in och kommer kosta 70 kr per gång

Koreografi klasserna är en 6 veckors kurs för dig som gått nybörjare och enda kravet för dessa klasser är att du kan sätta en invert dvs en upponer vändning .Denna kurs är fokuserad på mer dans än tekniker och är perfekt för dig som vill utveckla danskoreografier och sätta ihop ett helt program

Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page