top of page

TWERK


Äntligen kör vi gång våra efterlängtade twerk klasser igen :)rolig och svettig träning där vi släpper loss hela kroppen till sköna beats . Tillsammans lär vi oss korta och enkla koreografier med ödmjuka och duktiga Karolina som instruktör . Under passet börjar vi med en uppvärmning och därefter går vi igenom teknikerna för att röra kroppen i takt och otakt på ett avslappnat och roligt pass .

Vi rekommenderar bekväma kläder och gärna lite lösare hotpants eller tights och knäskydd ,har man inga knäskydd kan man ta med benvärmare eller liknande och vika dubbelt över knäna för att skydda när vi jobbar på golvet ,bästa knäskydden är handbolls skydd som finns att köpa på nästan alla sportaffärer och brukar ligga runt en hundring.

Just nu har vi prova på pass som ligger den 12/4 och 15/4 kostar 200kr och man måste boka sin plats via sidan ,begränsat antal platser

Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page