top of page

Certifierad Twerk instruktör


Polestarfitness har en av Sveriges första certifierade TWERK instruktörer detta firar vi med att lägga upp prova på pass så fort tillfälle ges missa inte denna super roliga träning som stärker rumpa och ben till sköna takter :) Twerk som träningsform är nytt i Sverige och vi började köra igång med workshops för ca 1,5 år sedan för att se om detta var en träning som skulle väcka intresse och visst var det så , efterfrågan blev stor och när nu är målet att försöka få så många som möjligt att prova på detta och förstå vilken bra lår och rump träning detta är ,stor del av passet står man faktiskt i squat position och växlar mellan stående och golv koreografi . Varje pass varierar med teknikträning och koreografier så man känner knappt att man verkligen tränar utan bara sugs med av musiken och alla roliga rörelser

Tummen upp för TWERK

Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page