Pole Theatre Scandinavia

Imorgon bär det av till Oslo och till nordens största poledancetävling Pole Theatre Scandinavia 2016 ! Vi håller tummarna för våra talangfulla utövare Adrienne och Johanna som skall tävla i kategorin Classique båda dessa grymma tjejer tog guld och silver på förra tävlingen i Danmark och vi hoppas på ett par medaljer till :) förutom tävling blir det även workshops med några av världseliten i pole Maddle Sparkle och Michelle Shimmy samt grymma Vane som håller klasser i ring :) Har ni möjlighet att ta er till Norge så missa inte detta spektakulära event mer info hittar ni på http://poletheatrescandinavia.com
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

OPENING HOURS

CONTACT​ US

MONDAY-FRIDAY

7.00AM-10.00PM

 

​SATURDAY-SUNDAY

​10PM-6PM

 

KARLJOHANSGATAN 64

41455 GÖTEBORG

 

Polestarfitness@hotmail.com

Tel:0720392352

 

Subscribe for Updates