top of page

Yoga Wheel

Snart släpper vi vårterminens nya kursomgång vi räknar med att schemat kommer ut i början av december ,det kommer bli massa roliga kurser och en av nyheterna är våra ny inköpta Yoga wheels som kommer göra våra stretch pass ännu mer effektivare .

Yoga wheels är ett ganska nytt redskap som används för att bli vigare i rygg och axlar samt öppna upp höftböjare och släppa spänningar i kroppen .

Yoga wheel har många användnings funktioner och förutom stretch och styrkeövningar kan detta hjul även användas som ett balansredskap till tex handstående eller liknande övningar det blir dubbla tummar upp för detta grymma träningsredskap speciellt för dig som vill bli vigare i överkroppen och få en stark kropp

Håll utkik på sidan i december och säkra din plats inför våren:)

Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page