top of page

Workshop med Daria Chebotova

Yes Queen of Exotic flow is coming!! Daria Chebotova !!

I februari gästas vi av världens bästa Exotiska dansare Daria Che! vi är stolta och förväntansfulla att fått möjligheten att boka in denna stjärna som enda studion i Sverige:) Givetvis skall våra elever ha förtur att boka in sig på dessa klasser innan vi släpper ut platserna offentligt så missa inte att boka din plats

Lördag 3/2

SMOOTH FLOW CHOREO (all levels) 75 min 13:00

In this workshop you will learn an exotic pole combo in slow tempo, so this is the perfect workshop if you are new to exotic pole. Learn all the basic elements of exotic pole dance: spins, tricks, floor work and body waves. And besides this we will work on fluid transitions from one element to another.

EXOTIC FLOORWORK (beginner/intermediate) 75 min 16:00

In this workshop you will learn an exotic pole combo on the floor, It includes elements such as shoulder stands, transitions in flow style, handstands and balancing tricks. If you are an more advanced pole dancer, this is the perfect workshop for you.

SMOOTH FLOW CHOREO (all levels) 75 min 18:00

In this workshop you will learn an exotic pole combo in slow tempo, so this is the perfect workshop if you are new to exotic pole. Learn all the basic elements of exotic pole dance: spins, tricks, floor work and body waves. And besides this we will work on fluid transitions from one element to another.

Söndag 4/2 13:00

SMOOTH FLOW CHOREO (all levels) 75 min

In this workshop you will learn an exotic pole combo in slow tempo, so this is the perfect workshop if you are new to exotic pole. Learn all the basic elements of exotic pole dance: spins, tricks, floor work and body waves. And besides this we will work on fluid transitions from one element to another.

EXOTIC INTENSIVE CHOREO (intermediate level) 75 min 16:00 In this workshop you will learn an author's exotic pole combo in high tempo. It includes some intermediate pole handstands and tricks, amplitude spins and floorwork , dynamic transitions . If you know all basic rules of exotic pole and want to improve your skills this is the perfect workshop for you.

Boka din plats via sidan under fliken boka ,Pris per workshop är 700kr för Polestarfitness elever 800kr för övriga deltagare


workshop Daria Chebotova

Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page