Boka Möhippa/Svensexa

Många vänder sig till oss för att förgylla sin Möhippa/Svensexa med ett roligt event på den stora festdagen och yes här bjuds det på roliga skratt och träning utöver det vanliga . Hos oss kan man komma i stora som små sällskap och gemensamt går vi igenom grunderna i Pole dance eller Twerk och sätter ihop en rolig koreografi som bruden/brudgummen sedan kan framföra i ett solo i slutet på klassen , det är alltid lika kul att se den utvalde framföra sina dolda talanger

Detta är en perfekt start på dagen med många skratt och roliga bilder :)

Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

OPENING HOURS

CONTACT​ US

MONDAY-FRIDAY

7.00AM-10.00PM

 

​SATURDAY-SUNDAY

​10PM-6PM

 

KARLJOHANSGATAN 64

41455 GÖTEBORG

 

Polestarfitness@hotmail.com

Tel:0720392352

 

Subscribe for Updates